En quant a mi

La meva foto
Terrassa, Barcelona
Sóc una persona sincera. Dormo poc. Somnio molt. I m'agrada compartir els somnis.

19.1.10

El Corte Inglès

Dilluns, 18 de gener, en l'Àmbit Cultural de El Corte Inglés del Portal de l'Àngel, es va celebrar el XII curs sobre la creació literària. Em varen convidar per participar en la sessió: Com neix una novel·la.
Després d'explicar una primera part teòrica, em vaig endinsar en la pràctica de com va néixer Olor de Colònia.
Els assistents --uns noranta-- semblaven molt interessats en la construcció dels personatges. I, com se sol dir, em vaig alegrar molt que em fessin aquesta pregunta; explicar com neixen, creixen i es desenvolupen uns personatges, m'apassiona.
Per tant, des d'aquí, moltes gràcies a tothom!

4 comentaris:

  1. Un dels personatges que més m'agraden és el Bernat. El trobo molt entranyable. S'entera de tot el que passa a totes les famílies, però ell està sempre a part.Sempre que pelo patates, penso en el Bernat.

    ResponElimina
  2. Estic segura de que els vas captivar amb la teva passió a l'hora de mostrar com es dona vida amb paraules a personatges .

    ResponElimina
  3. Vaig ser una de les persones afortunades que va poder assisitir a la classe magistral que ens vas regalar. Voldria agrair-te, des d'aquestes línies, la gran senzillesa que ens vas mostrar i el caliu que vas saber crear a una sala plena de gent.

    Encara no he llegit "Olor de colònia", la llegiré el mes de febrer juntament amb els companys i companyes del Club de lectura de la meva biblioteca.

    Una abraçada,

    Janet

    ResponElimina
  4. Tens un do natural, vital per transmetre amb passió tant quan parles com quan escrius.
    Estic segura que els hi has arribat al cor.

    ResponElimina