En quant a mi

La meva foto
Terrassa, Barcelona
Sóc una persona sincera. Dormo poc. Somnio molt. I m'agrada compartir els somnis.

19.2.10

Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella


18-2-10

El Club de Lectura de la biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella, el vaig trobar molt ben organitzat.
De seguida que em varen explicar com funcionaven, vaig pensar que era un privilegi disposar d’un professor d’història, una professora de literatura i la directora del centre per coordinar l’acte.
I així va ser com vàrem tenir unes explicacions molt interessants sobre les colònies tèxtils. I també unes preguntes molt directes pel que fa a l’estructura i l’argument de la novel·la.
Sempre és un plaer poder tractar amb professionals de qualsevol tema.
El públic va ser molt participatiu mostrant un gran interès. Per tot plegat, vam sortir d’allà molt contents, encara que plogués!

1 comentari:

  1. Hola Sílvia!
    Em dic Carme i en primer lloc et voldria felicitar per tan esplèndida novel·la. Em va sobtar realment (i a la vegada em va semblar molt i molt trist) que Olor de Co`lònia ha estat la primera novel·la la qual he llegit i no m'ha semblat pas traduïda del castellà. Em va encantar, emocionar i quan la vaig acabar vaig descobrir aquell sentiment d' anyorança per cada un dels personatges.
    Potser... el final, va ser el que menys vaig acabar de pair, però després... Posant-nos a pensar, no hi havia cap altre solució més que la resignació.
    T'escric això després d'haver llegit per casualitat una entrevista a La Vanguardia a la qual m'he enterat d'aquest blog i em va sorprende gratament que encara que jo no en tingui, segueixo molts i el meu nick és quasi igual que el nom del teu blog. Ràpidament m'he l'he apuntat a la llibreteta i aquí estic.
    Encara que (ho reconec) sóc molt jove, m'encanta llegir (i llegir i llegir i llegir i llegir i creu-me que treballar a una llibreria no em fa cap ajuda) i sobretot ESCRIURE. És una passió molt forta la que tinc i el que més m'agradaria seria poder fer algun curs a l'ateneu... Malauradament, la meva economia no em fa costat últimament.
    De veritat m'ha encantat trobar una conexió per poder saver de tu encara que només sigui a través de les lletres.
    Una abrassada des de Sabadell.

    ResponElimina