En quant a mi

La meva foto
Terrassa, Barcelona
Sóc una persona sincera. Dormo poc. Somnio molt. I m'agrada compartir els somnis.

6.11.10

Biblioteca A. Pla de la Vall de Taradell

30 de setembre de 2010

Tenia moltes ganes d'anar a Taradell. I no només perquè era la primera sortida després de les vacances, sinó perquè el nom del poble em porta molts records, tants!, que fins i tot el faig sortir a la novel·la Olor de Colònia. Els components del club de lectura ja s'hi havien fixat, ja, en això i només de veure'ls-hi la cara que feien quan vaig arribar, m'ho van deixar ben clar.

I en vam haver de parlar d'aquest fet perquè els records que jo tinc d'aquest poble tenen a veure amb una orquestra anomenada Els Lluïsos de Taradell. Aquesta orquestra venia cada any per la festa major a la colònia on jo vivia. El matí tocaven sardanes a la plaça i havent dinat ens delectaven amb un concert al cafè.

I els records es van encreuar i van sortir familiars dels músics que els havien parlat de la colònia i d'aquella època.

A la foto, en un dels quadres que hi ha penjats, s'hi pot veure l'orquestra tocant a la plaça de la colònia.

Va ser una dia feliç recordant les coses bones que Els Lluïsos de Taradell ens havien deixat amb la seva música. Una música que encara ara la sento a dins del cor perquè va posar color a aquella època tan grisa que ens va tocar viure.


1 comentari:

  1. Va ser un dia feliç, i enriquidor per totes les teves explicacions d'aquestes vivències reals i de la construcció del teu llibre, la lectura del qual és com fer un viatge en el temps. Felicitats i gràcies per tot.

    ResponElimina